torsdag, augusti 29, 2013

Kick off

Två Hälsocenter i länet har blivit fyra.
5 hälsovägledare har blivit 10 hälsovägledare och 3 beteendevetare.
Enheten har också fått en enhetschef.
 
Enheten har växt otroligt det här året (riktigt kul att landstinget satsar på det här!) och nu när alla kommit på plats va det dags för en kick off!
 
Blev en heldag på Hässlöhuset där vi fick arbeta med salutogent synsätt och teamkänsla tillsammans med en man från Svenska Hälsopromotionsgruppen. Riktigt bra dag med roliga övningar och bra diskussioner!
 
Är glad över att få jobba på Hälsocenter och för att jag har så himla bra arbetskamrater. Vi konstaterade idag att ingen av oss tidigare har jobbat på en arbetsplats där hela personalgruppen är positiv och engagerad. Men sen är ju alla utbildade inom hälsa, salutogent synsätt och vi jobbar hela dagarna med att hitta styrkor hos våra klienter. Verkligen en härlig stämning och driv hos alla, som vi ska jobba på att behålla!
 
Sen avslutade vi dagen med en timmes riktigt, riktigt tufft spinningpass som leddes av en av kollegorna. Satan så svettigt och tufft för mina ben som kördes slut på cirkelfysen igår. Spinningen på friskis som jag kört va ju liksom bara uppvärmning i jämförelse med det här.
 
Håller på och tvättar nu. Trapporna är redan jobbiga. Det kommer bli ännu jobbigare i morgon. Jag kommer ha galet med träningsvärk, haha.
 
Sen åkte jag ner på stan och köpte en resväska. Galet vad dyrt det är med en resväska alltså! Slutade på 1800 kr för min väska, och då va det ändå 200 kr rabatt! Men den är superlätt och fint turkos. Den ska va bäst i test så jag hoppas den håller mååååååånga år.
 
 

Inga kommentarer: