söndag, juni 30, 2013

Västerås Cityfestival


I torsdags va jag ner med bl a Ellinor å körde snålvarianten å kikade på The Sounds från andra sidan av Svartån. Det hade säkert varit en jättebra konsert om vi hade kunnat fler än tre låtar och om vi inte blivit dyngsura av det oväntade regnet. Satan vad jag frös. Vi fick gå till Donken för att tina upp. Kändes mer som oktober än juni.


I fredags kom Maria & Emelie till Bästerås. Firades med skumpa!
Cityfestivalen och shopping stog på agendan.

Emelie x 2
Diggade loss till Petter i fredags.
På lördagen va vi mer redo för regnet dom hotat med. Lagom till Oskar Linnros äntrade scenen kom regnet. Medan alla andra klämde ihop sig under träd och tält plockade vi fram paraplyer, regnställ och ponchos. Lyckliga va vi som kunde digga loss obekymmrat till en oväntat bra konsert med Oskar.
Va med på premiären av friskis utejympa på Swedbank Arena ikväll. Inte varje dag jag tränar på en arena med konstgräs. Vette tusan om det va en 7- eller 11-mannaplan men vi fick lätt plats 320 glada friskisfolk på planen. Det va ett otroligt tungt 75 minuters medelspecialpass som bl a innehöll en del intervaller. Tre kvällar på stan är nog inte positivt för träningen, haha.

Inga kommentarer: